Samen sterk met andere kleine en
middelgrote kinderopvang-organisaties

Als ondernemer in de kinderopvang heb jij te maken met veelvuldig wijzigende wet- en regelgeving. Dit vereist regelmatig aanpassingen aan je administratie en bedrijfsvoering. Bovendien hebben ontwikkelingen in economie, demografie en politiek grote invloed op jouw succes. Het vraagt van jou steeds opnieuw creativiteit en flexibiliteit.

Bij Samenwerkende Kinderopvang spreken wij veel ondernemers, die steeds minder tijd overhouden voor hun passie: bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Datgene waarom je destijds bent gestart met jouw eigen kinderopvangorganisatie.

Sinds de start in april 2019, hebben 16 kleine en middelgrote organisaties zich aangesloten bij Samenwerkende Kinderopvang. In sommige gevallen bleef de directeur/eigenaar actief binnen onze organisatie. In andere gevallen namen zij afscheid om nieuwe ondernemersambities na te kunnen jagen.

Groot worden door het kleine in ere te houden

Aansluiten bij Samenwerkende Kinderopvang, betekent juridisch en financieel onderdeel worden van een organisatie met inmiddels 3.312 medewerkers, die werkzaam zijn op één van de 309 vestigingen in Nederland.

Voor ouders en kinderen verandert er eigenlijk niets. Jouw organisatie behoudt haar eigen identiteit en natuurlijk haar betrokken professionals.

De schaalgrootte van Samenwerkende Kinderopvang geeft ons ruimte om te investeren in de groei en ontwikkeling van onze collega’s en in innovatie en pedagogische kwaliteit. Als moederorganisatie kunnen wij de groeiambities van jouw organisatie ondersteunen met menskracht, kennis, ervaring en/of financiering.

Overnametraject

Via overname komen kleine en middelgrote kinderopvangorganisaties dus onder de paraplu van Samenwerkende Kinderopvang. Hoe die overname er uit ziet, is al net zo verschillend als de kinderopvangorganisaties zelf. De overname is altijd een maatwerktraject.

Samenwerkende Kinderopvang gelooft in diversiteit en verbondenheid, ook als het gaat om de samenwerking met de huidige directeuren en eigenaren. En als we matchen, zoeken we graag naar een wijze waarop jij aan boord blijft en met ons mee gaat bouwen. Welke rol wil jij blijven spelen? Wij bieden je de mogelijkheid om echt te doen waar jij goed in bent!

Geïnteresseerd in een vrijblijvende kennismaking? Neem contact met ons op! Vanzelfsprekend gaan wij vertrouwelijk om met jouw gegevens en jouw contactverzoek.

Kinderopvang Organisaties

Onderstaande kinderopvangorganisaties vormen op dit moment gezamenlijk Samenwerkende Kinderopvang:

Zo Kinderopvang

Kinderopvang voor 0-13 jarigen in regio’s Haaglanden en West-Brabant/Zeeland

Speel-Inn

Kinderopvang voor 0-13 jarigen in Nederland

Eigen&Wijzer

Actief in A'dam, regio Gooi, Veluwe, Friesland; KDV, BSO, VVE, vorming van IKC's

Kinderopvang Babbels

Kinderopvang voor 0-13 jarigen in de kop van Noord-Holland

Kids and Carrots

Kleinschalige biologische kinderopvang voor 0-13 jarigen in Den Haag

De Kleine Wereld

Kinderopvang voor 0-13 jarigen in Amsterdam, Amstelveen en Gouda

Topkids

Kinderopvang voor 0-13 jarigen in Utrecht, De Bilt, Maartensdijk, Soest, Soesterberg en Zeist

SamSam

Kleinschalige biologische kinderopvang voor 0-13 jarigen in Amsterdam

Big Ben Kids

Internationale opvang voor 0-13 jarigen in Scheveningen, Wassenaar en Amstelveen

PUUR

Kleinschalige kinderopvang voor 0-13 jarigen in Chaam, Alphen en Galder

Les Petits

Kinderopvang voor 0-13 jarigen in Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede e.o.

Kidtopia

Kinderopvang voor 0-13 jarigen in Amsterdam

BenBelle

Kinderopvang voor 0-13 jarigen in Amersfoort

Fris!

Kinderopvang voor 0-13 jarigen in Apeldoorn e.o.

RivaKids

Kinderopvang voor 0-13 jarigen in de Betuwe

Fantaziehuis

Kinderopvang voor 0-13 jarigen